Tilburg: kerstpakket of alternatief?

In Tilburg een kerstpakket kopen? Kijk ook eens naar de Pluim. Hiermee kiezen je collega's zelf uit onvergetelijke belevenissen en cadeaus. Je weet niet wat je beleeft, als je deze Kerst de Pluim geeft!

Tilburg kerstpakket

Tilburg: kerstpakket bestellen

In Tilburg naar je kerstpakketten zoeken? Maak eerst eens kennis met de Pluim. Deze cadeaubon geeft je collega's de keuze uit vele onvergetelijke ervaringen. Een origineel alternatief voor het kerstpakket, want je medewerkers zullen dit persoonlijke cadeau nooit meer vergeten.

Op Pluimen.nl

Het leukste kerstpakket?

Al sinds 1997 is de Pluim op de markt. Dankzij scherpe afspraken met hotels, reisbureaus, dierentuinen, themaparken en thermen weten wij in elke prijscategorie een veelzijdig aanbod aan te bieden. Van verrassende belevenissen, verwencadeaus tot aan goede doelen. Zo is er voor elk wat wils en zal iedereen met dit alternatieve kerstpakket blij zijn. Extraatje: jouw collega's kunnen je laten weten waar zij hun Pluim voor hebben ingewisseld en een bedankje voor jou achterlaten.


In Tilburg je kerstpakketten kopen? Je kunt de Pluim, jouw kerstpakket, online bestellen. Bekijk hier de prijscategorieën en personaliseer je Pluimen meteen.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via