Rotterdam: kerstpakket alternatief

Op zoek naar een kerstpakket in Rotterdam? Bestel de Pluim, cadeaubon vol belevenissen, eenvoudig online als origineel kerstpakket. Bekijk hier dit unieke cadeau.

Rotterdam kerstpakket

Gevestigd in Rotterdam?

Kerstpakket nodig? Voor bedrijven die in Rotterdam gevestigd zijn, blijkt een alternatief voor het kerstpakket steeds interessanter: de Pluim. Want met de Pluim geef je een blijvende herinnering cadeau. Sympathiek om te krijgen, maar net zo leuk om te geven. Met de Pluim waardeer, bedank en motiveer je je collega's op een originele manier.

En het leukste is: Pluimen is zelf ook gevestigd in Rotterdam, in de monumentale Van Nelle fabriek.

Op Pluimen.nl

Rotterdam kiest alternatief kerstpakket

Je kunt in Rotterdam je kerstpakketten regelen, maar bekijk ook eens de voordelen van de Pluim. Dit persoonlijke cadeau is altijd raak en staat voor een onvergetelijke belevenis. Kies uit 11 prijscategorieën vanaf €15, die je collega's overigens niet te zien krijgen. Als ze inloggen op www.mijnpluim.nl om hun Pluim in te wisselen, zien ze direct welke leuke en spannende belevenissen ze kunnen kiezen. Ook krijgen zij de mogelijkheid om online een bedankje voor jou achter te laten.

De Pluim is een prima alternatief voor het traditionele kerstpakket. Geef een welverdiende Pluim! Bestel hier je Pluimen.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via