Kerstpakket: relatiegeschenk

Kerstpakket als relatiegeschenk? Met de Pluim kiest je zakenrelatie zelf voor een onvergetelijke belevenis.

Kerstpakket relatiegeschenken

Een kerstpakket als relatiegeschenk

Een kerstpakket is een ideaal relatiegeschenk. Het liefst maak je dit pakket zo persoonlijk mogelijk. Met de Pluim waardeer en motiveer je je zakenrelaties op een originele manier. De ontvangen Pluim wisselen zij in voor onvergetelijke belevenissen. Dit kerstpakket relatiegeschenk is, afhankelijk van de gekozen prijsklasse, bijvoorbeeld goed voor:

  • Entreekaarten voor dierentuinen en attractieparken
  • Cursussen en workshops
  • Wellnessbehandelingen
  • Sportieve uitstapjes
  • En nog veel meer

Op Pluimen.nl

Het ideale kerstpakket

Relatiegeschenk nodig? Kies voor een kerstpakket dat écht indruk maakt: een belevenis. Verpak een compliment in een mooi moment met de Pluim. De ontvanger kan een bedankje voor je achterlaten. Deze worden gratis online voor je gebundeld. Wees voorbereid op leuke reacties! Meer weten? Bekijk de mogelijkheden en bestel online je Pluimen.

Belastingregels voor het kerstpakket als relatiegeschenk

Meer informatie nodig over kerstpakket en belasting? Voor het kerstpakket als relatiegeschenk gelden iets andere regels voor de eindheffing dan voor je werknemers. Wanneer je bij dezelfde gelegenheid ook een kerstpakket aan zakelijke relaties geeft, dan kun je de belasting hierover voor eigen rekening nemen.

Dan rekent de Belastingdienst 45% eindheffing over de gehele waarde van het kerstpakket (tot € 136,- per keer, maximaal 2x per jaar per persoon). Tot een waarde van € 272,- per geschenk bedraagt de eindheffing hiervoor 75% (maximaal € 272,- per persoon per jaar). Dit geldt alleen als je geen gebruik maakt van de werkkostenregeling.

Disclaimer: aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen, typ- en/of rekenfouten voorbehouden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via