Kerstpakket: doos met belevenis

Is het weer tijd voor een kerstpakket? Een doos van Pluimen bevat een onvergetelijke belevenis. Maak hier kennis met de Pluim.

Kerstpakket doos

Een duurzaam kerstpakket

Doos weggeven tijdens de kerst? Met de Pluim is de verrassing groot. Deze kerstpakket doos bevat namelijk een cadeaubon vol belevenissen. Online kiezen de ontvangers van de Pluim uit een groot aanbod onvergetelijke belevenissen: bijvoorbeeld het dagje uit, de workshop, het reisje of de adrenalinesport die hen het meeste aanspreekt. Met dit originele kerstpakket waardeer, beloon en motiveer je je collega’s op een originele manier.

Op Pluimen.nl

Kerstpakket in kleine doos

De Pluim is een origineel alternatief voor het traditionele kerstpakket waarbij de ontvanger zelf een leuke belevenis kiest. Dit kerstpakket is verpakt in een doos waarin je je eigen kerstwens toe kunt voegen. Deze geef je online door, zodat wij die op de kaarten kunnen drukken. Ook heb je de mogelijkheid om een videoboodschap te laten verschijnen wanneer je werknemers hun Pluimen online inwisselen. Een verrassend alternatief voor een kerstpakket!

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via