Goedkoop kerstpakket

Op zoek naar een goedkoop kerstpakket? Geef je werknemers de Pluim, een cadeaubon vol belevenissen, al vanaf € 15,-. Met dit cadeau kiezen zij zelf uit onvergetelijke ervaringen.

Goedkoop kerstpakket

Goedkoop kerstpakket nodig?

Bezuinigt je organisatie, maar vind je het belangrijk om je collega's op een gepaste manier een goede Kerst te wensen? Dan is een goedkoop kerstpakket het beste compromis. Maar hoe weet je zeker dat je medewerkers tevreden zullen zijn met een goedkoop kerstpakket? De oplossing is het geven van de Pluim. Met de Pluim kunnen je medewerkers zelf hun favoriete kerstpakket uitzoeken. En dit kan al vanaf € 15,-. Het budget krijgen zij niet te zien: de waarde van de cadeaubon wordt aangeduid met een kleur.

Op Pluimen.nl

Vanaf €15, het leukste kerstpakket voor iedereen

Waarom? Omdat er voor iedereen wel iets in zit wat hij/zij graag wil hebben of beleven. De Pluim geeft de ontvanger keuze uit een groot aantal belevenissen, verwencadeaus en goede doelen. De Pluim is er al vanaf €15, maar dat krijgen jouw mensen uiteraard niet te zien. Op de speciale site mijnpluim.nl vullen zij de vouchercode in en kiezen zij hun cadeau. Ook voor een goedkoop kerstpakket zit je bij Pluimen altijd goed.

Je weet niet wat je beleeft, als je deze Kerst de Pluim geeft!

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via