Kerstpakket: wijn hoort erbij

Wat hoort altijd in een kerstpakket? Wijn. Kies je ervoor om een belevenis weg te geven met de Pluim, dan krijg je bij de duurdere Pluimen een fles wijn of champagne erbij.

Kerstpakket wijn

Kerstpakket met wijn en unieke verrassing

Wat hoort er bij kerstpakketten? Wijn, zul je zeggen. En inderdaad, de Kerst is een goede gelegenheid om onder het genot van een glas wijn het jaar na te beschouwen. De Pluim is een alternatief voor het kerstpakket. Wijn wordt bij de Paarse en Roze Pluim (€ 100 en € 150) automatisch toegevoegd. De Pluim, dit beleveniscadeau, geeft je collega's de keuze uit een ruim assortiment onvergetelijke ervaringen óf zelfs een wijnpakket. Toon je waardering met een welverdiende Pluim.

Op Pluimen.nl

Een fles wijn bij dit alternatieve kerstpakket?

Wijn hoort erbij. Daarom krijg je bij de Pluim vanaf € 100 als bonus een fles wijn bij dit alternatief voor het kerstpakket. Bij Pluimen met een waarde vanaf € 250,- is er zelfs champagne bijgevoegd. Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijke boodschap voor je collega's aan de verpakking toe te voegen. Bekijk hier de mogelijke belevenissen die de Pluim biedt en bestel eenvoudig online.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via