Kerstpakket: Holland

Op zoek naar een origineel kerstpakket? In Holland kiest men steeds vaker voor de Pluim. Je medewerkers kiezen zelf uit een ruime hoeveelheid unieke belevenissen. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Kerstpakket Holland

Het leukste kerstpakket van Holland?

Wat als je een uniek idee voor je kerstpakketten zoekt? Wat is nu werkelijk een onvergetelijk kerstpakket? In Holland kiest men steeds vaker voor de Pluim. Je medewerkers kunnen de Pluim zelf inwisselen voor onvergetelijke belevenissen: van bungyjumpen tot sauna-bezoek, van vliegvissen tot gitaarles, van cadeau tot belevenis. Je collega's geef je het leukste kerstpakket van Holland en ver daarbuiten - een passend geschenk waar nog lang over nagepraat zal worden.

Op Pluimen.nl

Voor ieder een bijzonder kerstpakket

Holland is voor expats een bijzondere belevenis. De Hollandse keuken, het uitgaansleven en de cultuur op de werkvloer zullen zij nooit vergeten. Maar met de Pluim maak je de buitenlandervaring van expats pas écht compleet. De speciale website staat vol spannende en leuke belevenissen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

De Pluim: het leukste kerstpakket van Holland. Een verrassende beloning die door iedereen enthousiast ontvangen wordt. Bekijk de mogelijkheden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via