Groen kerstpakket

Geef je medewerkers met Kerst de Pluim, zo geef je hen gegarandeerd een groen kerstpakket. Maatschappelijk verantwoord, duurzame producten en met alle kleur Pluimen kunnen ontvangers doneren aan goede doelen. Dit is pas écht een groen kerstpakket, geef de Pluim.

Groen kerstpakket

Een groen kerstpakket, groener kan niet

Door de economische crisis staan ook het kerstpakketten onder druk. Veel bedrijven willen iets maatschappelijks verantwoord geven. Ga voor de Pluim. Naast het feit dat het cadeau wordt vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier en volledige recyclebaar is, kunnen de Pluimen verzilverd worden voor goede doelen en duurzame producten. Een groen kerstpakket, wel zo eerlijk. Bestel de Pluim.

Op Pluimen.nl

Thema tip: een groen kerstpakket

Kies als thema een groen kerstpakket, bijvoorbeeld de Groene Pluim van € 35,-. Met een persoonlijke kaart kun jij ook groene tips geven aan je mensen waar ze uit kunnen kiezen. Verantwoord, leuk om te doen of leuk om te krijgen. Met een groen kerstpakket zit je helemaal goed. Succes verzekerd. Je weet niet wat je beleeft als je met Kerst groene kerstpakketten geeft! Bestel de Pluim.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via