Goede doelen kerstpakket

Dit is pas een echte kerstgedachte, het goede doelen kerstpakket. Een mooi gebaar om als bedrijf maatschappelijk iets te betekenen voor anderen. In binnen-, maar ook in buitenland. En het leukste is: jouw werknemer bepaalt zelf welk goed doel hij/zij wil steunen.

Goede doelen kerstpakket

Een goede doelen kerstpakket, de Pluim

Jouw collega's zijn tevreden mensen, op de werkvloer hebben ze niets te klagen. Wat moet je elk jaar toch geven aan je mensen waarvan je weet dat je ze nergens echt blij mee maakt? Juist, geef hen de mogelijkheid om zelf iets te geven met Kerst. Geef ze het goede doelen kerstpakket, geef ze de Pluim, een cadeaubon vol belevenissen én goede doelen. Zo geef jij hen de keus om deze mooie kerstgedachte door te zetten.

Op Pluimen.nl

Veel keuze voor het goede doelen kerstpakket

Zowel in binnen- als buitenland zijn er vele goede doelen. Met het goede doelen kerstpakket kiezen jouw mensen zelf welk goed doel zij graag willen helpen. Cliniclowns, Stichting Aap, KWF kankerbestrijding, WNF, Unicef, Stichting Vluchteling en nog veel meer. Of adopteer een kip. Kortom, met dit goede doelen kerstpakket zit er voor iedereen een goed doel bij dat hij/zij wil steunen.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via