Kerstpakket netto geven?

Kun je in 2014 het kerstpakket netto geven? Dit kan in de oude regeling bij een prijs onder de € 136,- of in de werkkostenregeling.

Kerstpakket netto

Kerstpakket netto in werkkostenregeling

In de werkkostenregeling kun je je kerstpakket netto schenken wanneer de waarde ervan, samen met andere verstrekkingen en vergoedingen, binnen de vrije ruimte valt. De vrije ruimte bedraagt 1,4% van het totale fiscale loon van alle werknemers opgeteld. Bijvoorbeeld: bij € 100.000,- fiscaal loon heb je een vrije ruimte van € 1.400,-. Over het bedrag onder deze grens betaal je geen loonbelasting, daarboven wordt een eindheffing van 80% gerekend.

Kerstpakket netto in 'oude regeling'

Of je je kerstpakket netto kunt schenken in de oude regeling, hangt af van de waarde van het kerstpakket.

De Pluim: leuk als origineel kerstpakket

De Pluim is uitermate geschikt om als kerstpakket netto cadeau te geven. Je hebt keuze uit 11 prijscategorieën onder en boven de verschillende grenzen. Nog fijner is dat je jouw werknemers zelf de inhoud van hun kerstpakket laat kiezen. Een inspirerende of spannende belevenis, een verwencadeau voor thuis of een donatie aan een goed doel, het kan allemaal. Vanaf 1 stuk kun je er zelfs een persoonlijke boodschap bij doen. Bestel de Pluim, dan is jouw kerstpakket 2014 zeker geslaagd!

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via