Kerstpakket 2014 & belasting

In 2014 zijn er, net als in voorgaande jaren, meerdere opties voor het betalen van de belasting op het kerstpakket. Pluimen legt het graag voor je uit.

Kerstpakket 2014 belasting

Kies in 2014 de regelgeving voor kerstpakket en belasting

2014 is het jaar waarin je zelf kunt kiezen hoe je de belasting over het kerstpakket betaalt. De Belastingdienst geeft je namelijk de keuze welke regeling je toepast. Kijk zelf welk het voordeligst voor je uitpakt.

Werkkostenregeling en het kerstpakket

Wanneer jouw kerstpakket, samen met de andere onbelaste vergoedingen, binnen de zogenaamde 'vrije ruimte' valt, betaal je hierover geen belasting. De vrije ruimte is 1,4% van het totale fiscale loon van de werknemers. Als de totale onbelaste vergoedingen (waaronder het kerstpakket) hoger zijn, rekent de Belastingdienst een eindheffing van 80% over het bedrag boven deze grens.

Kerstpakket 2014: belasting volgens de 'oude' regelgeving

Hoeveel belasting je in 2014 betaalt over het kerstpakket, hangt in deze regeling af van de waarde van het kerstpakket:

Een nieuw soort kerstpakket

Bezorgen de feestdagen je een warm gevoel van binnen? Wil je je collega's je waardering uitspreken en hen motiveren voor het nieuwe jaar? De Pluim is een verrassend cadeau met meerdere prijsklassen onder en boven de € 70,-. De Pluim geeft jouw ontvangers de keuze uit honderden onvergetelijke ervaringen: van schoonheidsbehandelingen tot adrenalinesporten en snoepreisjes. Dit eigen keuze kerstpakket valt altijd in de smaak. Bekijk hier de mogelijke keuzecadeaus en bestel vandaag nog Pluimen voor je werknemers!

* Disclaimer: aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen, typ- en/of rekenfouten voorbehouden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via