Belastingvrij kerstpakket

Je kunt dit jaar een belastingvrij kerstpakket geven als je gebruik maakt van de werkkostenregeling. In de oude regelgeving betaal je onder de € 70,- slechts 20% eindheffing. Met de Pluim heb je ruime keuze aan kerstpakketten tot dit bedrag.

Belastingvrij kerstpakket

Belastingvrij kerstpakket in werkkostenregeling

Tel alle vergoedingen (waaronder je kerstpakket) bij elkaar op. Valt dit bedrag binnen de vrije ruimte (1,4% van het fiscale loon van je medewerkers)? Dan kun je je kerstpakket belastingvrij (netto) geven. Bekijk een rekenvoorbeeld.

Belastingvrij kerstpakket in oude regeling tot € 70,-

Relatiegeschenken zijn tot een bepaald bedrag belastingvrij. Kerstpakket weggeven? Houd er dan rekening mee dat je tot een waarde van € 70,- geen loonbelasting af hoeft te dragen. Helemaal belastingvrij is het kerstpakket in deze oude regeling niet: je betaalt dan een eindheffing van 20%.

Geef je medewerkers de Pluim

De Pluim is prima in te zetten als belastingvrij kerstpakket. Dit cadeau geeft de ontvanger de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim aanbod belevenissen, verwencadeaus en goede doelen. Daarmee is de Pluim altijd raak!

Je kunt je collega's zelfs een persoonlijke boodschap sturen. Deze krijgen ze te zien als ze inloggen op www.mijnpluim.nl om een cadeau te kiezen. Een leuke en verrassende manier om hen te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar.

Bekijk de opties en bestel de Pluim eenvoudig online.

* Disclaimer: aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen, typ- en/of rekenfouten voorbehouden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via