Maak je kerstpakket persoonlijk met de Pluim

Met de Pluim heb je verschillende mogelijkheden om jouw kerstpakket heel persoonlijk te maken.

Kerstpakket persoonlijk

Zo werkt het

Jouw kerstpakket wordt heel persoonlijk als je de Pluim geeft! Al vanaf 1 stuk voeg je eenvoudig een online boodschap of persoonlijke kaart toe. Voor jou een kleine moeite en voor de ontvanger een grote verrassing. Zie je de glimlach op het gezicht al voor je?

Achteraf kun je zomaar verrast worden door bedankjes van je collega's op het online Prikbord. De Pluim in huisstijl is natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Op Pluimen.nl

Online boodschap (gratis)

Verras met een zelf gemaakte tekst, foto of video. Deze wordt getoond als de ontvanger inlogt op mijnpluim.nl. We leggen het graag uit op Pluimen.nl.

Voeg een persoonlijke kaart toe (€ 2,25 per stuk)

Vertel de ontvanger op een persoonlijke kaart waarom hij/zij deze Pluim heeft verdiend en geef bijvoorbeeld leuke belevenistips. Dit is heel simpel: typ je boodschap en voeg je eigen foto en/of logo toe. Deze kaart wordt bij de Pluim gevoegd. Dit kan al vanaf 1 stuk! Bekijk de persoonlijke kaart op Pluimen.nl.

Bedankjes op jouw Prikbord (gratis)

De ontvanger(s) van de Pluim kunnen op het online Prikbord laten weten wat ze van het cadeau vinden of wat ze ermee beleefd hebben. Dit digitale Prikbord kan zelfs worden doorgestuurd en uitgeprint. Reken maar op enthousiaste verhalen!

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via