Kerstpakket: Friesland bestelt online

Voor je kerstpakket Friesland bezoeken? Niet nodig. Geef de Pluim cadeau en bestel je Pluimen eenvoudig online. We bezorgen graag op kantoor of op huisadressen.

Kerstpakket Friesland

Leuk alternatief voor het kerstpakket

Als het einde van het jaar nadert, is het weer tijd voor het kerstpakket. Friesland kan echter ook voor iets anders kiezen: een origineel en persoonlijk keuzecadeau dat bij iedereen in de smaak valt. Dit alternatief voor het kerstpakket heet de Pluim. Met deze cadeaubon vol belevenissen kiezen je medewerkers uit honderden interessante, leuke of spannende belevenissen, in Friesland en daarbuiten.

Op Pluimen.nl

Kerstpakketten in Friesland laten bezorgen

We gaven het hierboven al aan: De Pluim is een goed alternatief voor het kerstpakket. Friesland kan dit beleveniscadeau eenvoudig online bestellen via deze website. Wij zorgen vervolgens voor bezorging op jouw adres. De giftbox is compact en is daarom makkelijk op de werkvloer te distribueren. De verpakking past zelfs door de brievenbus.


Toe aan iets anders dan de traditionele kerstpakketten? Met de Pluim spreek je op een unieke manier je waardering uit en motiveer je je collega's voor het nieuwe jaar.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via