Haarlem: kerstpakket moet origineel zijn

In Haarlem op zoek naar kerstpakketten? Er is een alternatief. Koop online de Pluim voor je collega's. Met deze cadeaubon vol belevenissen kiezen ze zelf uit een ruim aanbod belevenissen, verwencadeaus en goede doelen.

Haarlem kerstpakket

Naar Haarlem voor een kerstpakket?

Wil je je werknemers een verrassend kerstpakket aanbieden? In Haarlem naar kerstpakketten zoeken is dan één van de mogelijkheden. Maar wat dacht je van een echt origineel kerstpakket? De Pluim is een cadeaubon vol belevenissen in verschillende prijsklassen, van €15 tot €1000. De ontvanger ziet de waarde van de Pluim niet, maar kan meteen overgaan tot het verzilveren ervan op www.mijnpluim.nl. Het aanbod? Honderden belevenissen, verwencadeaus en goede doelen per prijsklasse.

Op Pluimen.nl

Belevenissen in Haarlem

Een alternatief kerstpakket in de vorm van de Pluim geeft de ontvanger de keuze uit vele belevenissen. En wat is nu een leukere beloning voor inspanning dan ontspanning? Met de Pluim laat je je collega's zelf de inhoud van hun kerstpakket bepalen. Zij vertellen je online hoe zij hun Pluim hebben beleefd. Deze reacties worden online voor je gebundeld. Bereid je voor op hartverwarmende reacties! Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Bekijk de mogelijkheden van de Pluim en bestel ze eenvoudig online.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via