Amsterdam: kerstpakket kopen

De leukste en origineelste dingen en belevenissen zijn in Amsterdam te vinden. Doe mee en geef dit jaar in Amsterdam echt originele kerstpakketten. Niet zomaar een kerstpakket, maar de Pluim.

Amsterdam kerstpakket

Voor een kerstpakket naar Amsterdam?

Kerstpakket kopen? Amsterdam staat bekend om originele dingen, veel plezier en levendigheid. Geef dit jaar een cadeaubon vol belevenissen, de Pluim als kerstpakket. Kerst is het moment om je waardering uit te spreken, doe dat met een welverdiende Pluim. Ook over de inhoud hoef je je geen zorgen te maken: met de Pluim kiezen je werknemers zelf hun cadeau uit. Succes verzekerd dus. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Op Pluimen.nl

In Amsterdam een kerstpakket 'verzilveren'

De Pluim is het leukste kerstpakket voor iedereen. Omdat er voor iedereen wel iets in zit wat hij/zij graag wil hebben of beleven. De Pluim geeft de ontvanger keuze uit een groot aantal belevenissen, producten en goede doelen. De Pluim is er al vanaf 15 euro, maar dat krijgen jouw mensen uiteraard niet te zien. Op de speciale site mijnpluim.nl vullen zij de vouchercode in en kiezen zij hun cadeau. Of je bedrijf nu in Maastricht of Amsterdam staat, voor een kerstpakket zit je bij Pluimen altijd goed.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via