Kerstpakket: personeel

Op zoek naar een origineel kerstpakket? Verras je personeel dit jaar. Kies voor de Pluim. Met deze cadeaubon kiezen je medewerkers zelf uit een ruime hoeveelheid unieke belevenissen.

Kerstpakket personeel

Het beste kerstpakket voor je personeel

Waardeer je mensen deze kerst met een origineel kerstpakket: een cadeaubon vol belevenissen. Je personeel zal aangenaam verrast zijn van jouw kerstpakket. Veel variatie, net wat anders dan anders en iedereen vindt het leuk. Geef de Pluim als kerstpakket 2013. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Op Pluimen.nl

Een leuk gevarieerd kerstpakket, voor je personeel!

Met de Pluim geef je een speciaal uitgekozen kerstpakket voor je personeel. Omdat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Van belevenissen en verwencadeaus tot goede doelen. Alles is mogelijk met de Pluim en de keuze is enorm. Enthousiaste reacties gegarandeerd! Verras dit jaar je personeel met dit originele kerstpakket.

Geef je personeel een persoonlijk kerstpakket

De Pluim biedt nog meer opties dan een groot en breed aanbod belevenissen. Met de Pluim als jouw kerstpakket, verras je je personeel ook op een persoonlijke manier. Zo kun je zelf gratis online een videoboodschap of tekst toevoegen! Zo maak je jouw Pluim nog extra persoonlijk. Want wie vindt het nou niet leuk om van de baas zelf een kerstpakket te krijgen, speciaal voor het personeel?

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via