Kerstpakket kopen

Wil je een kerstpakket kopen? Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een leuke ervaring. Tevens is de Pluim gemakkelijk online te bestellen.

Kerstpakket kopen

Online kerstpakket kopen

Wil je een kerstpakket kopen voor je werknemers? Maak hier dan eens kennis met de Pluim: een cadeaubon vol belevenissen. Met de Pluim geef je precies die belevenis cadeau die iemand altijd al eens heeft willen krijgen. Bungyjumpen, duiken, zelf vliegen in een Cessna of een Rituals verwenpakket. Belevenissen die iedereen aanspreken. Een leuk alternatief voor een traditioneel kerstpakket! Het kopen van een cadeau laat je op deze manier aan je collega's zelf over. In de praktijk blijkt de Pluim enorm aan te slaan.

Op Pluimen.nl

Beter dan een traditioneel kerstpakket kopen

Een kerstpakket kopen in de vorm van de Pluim betekent kiezen uit 11 prijscategorieën. De ontvanger ziet de vertegenwoordigde waarde van de Pluim niet. Dit maakt het mogelijk om verschillende categorieën Pluimen aan verschillende medewerkers of zakenrelaties cadeau te geven. Ook kan de ontvanger ervoor kiezen dit kerstpakket aan een goed doel te schenken.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via