Kerstpakket bezorgen

Moeilijk doen met kerstpakket bezorgen is niet langer nodig. De Pluim, een cadeaubon vol belevenissen, wordt verpakt in een lichtgewicht geschenkverpakking en past zelfs door de brievenbus.

Kerstpakket bezorgen

Eenvoudig je kerstpakket bezorgen

Een kerstpakket online bestellen wint aan populariteit. Wanneer de tijd rijp is, laat je dit kerstpakket bezorgen bij de werknemer thuis. De Pluim is ook geschikt als kerstpakket. En over het bezorgen ervan hoef je je geen zorgen te maken: de compacte verpakking maakt handmatige distributie op de werkvloer prima mogelijk. Of we bezorgen de Pluim op huisadressen, wat je wilt.

De Pluim: een cadeaubon vol belevenissen.

Op Pluimen.nl

Een nieuw soort kerstpakket

Bezorgen de feestdagen je een warm gevoel van binnen? Wil je je collega's je waardering uitspreken en hen motiveren voor het nieuwe jaar? De Pluim is een verrassend cadeau. De Pluim geeft keuze uit honderden onvergetelijke ervaringen: van schoonheidsbehandelingen tot adrenalinesporten en snoepreisjes. Dit eigen keuze kerstpakket valt altijd in de smaak. Bekijk hier het ruime aanbod en bestel vandaag nog Pluimen voor je werknemers!

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via