Origineel kerstpakket: laat je medewerkers zelf kiezen

De Pluim is een origineel kerstpakket. Je collega's kiezen met deze cadeaubon zelf een fantastische belevenis, verwencadeau of goed doel.

Origineel kerstpakket

Écht een origineel kerstpakket

Kerst is het moment om je waardering uit te spreken. Geef de hele werkvloer een origineel kerstpakket cadeau, geef ze die welverdiende Pluim. In deze cadeaubon vol belevenissen zit er voor iedereen wel iets in wat hij/zij graag wil hebben of beleven.

 

 

Op Pluimen.nl

Een origineel kerstpakket vinden

Het is een uitdaging om elk jaar een origineel kerstpakket uit te zoeken dat voor alle medewerkers bijzonder is. De Pluim biedt de oplossing: met dit cadeau kiezen je collega's zelf uit een ruime hoeveelheid fantastische belevenissen en verwencadeaus! Dát is pas een origineel kerstpakket!

Elke medewerker een origineel kerstpakket

Van ballonvaarten tot hotelovernachtingen en van slipcursussen tot creatieve workshops: er is voor ieder wat wils. De Pluim is een origineel kerstpakket waar jouw werknemers nog lang over na zullen praten. Maak je welverdiende Pluim nog extra persoonlijk door het toevoegen van een boodschap. Dit kan in de vorm van een foto, tekst of filmpje. Persoonlijker kan niet!

 

Geef deze Kerst die welverdiende Pluim, succes verzekerd!

 

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via