Kerstpakket voor mannen

Jij bent op zoek naar het ultieme kerstpakket voor mannen? Een keer wat anders, en echt iets origineels? Een kerstpakket voor mannen met echt stoere mannen-items. Je hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben het voor je.

Kerstpakket voor mannen

Het kerstpakket voor mannen, de Pluim

De Pluim is het kerstpakket voor mannen. In geen enkel ander kerstpakket voor mannen zitten zoveel stoere mannen-dingen als in de Pluim. Zo kunnen jouw mannen met de Pluim een stoere 4x4 cursus doen, rijden in een Ferrari, vliegen in een echt vliegtuig of gewoon heerlijk relaxen met een spel op de gameconsole. De keuze is reuze en het kan echt allemaal met de Pluim.

Op Pluimen.nl

Wist je dat een kerstpakket voor mannen….?

Wist je dat kerstpakketten voor mannen vaak worden gegeven aan vrouwen? Of dat ook gaat gebeuren met de Pluim? We vermoeden van niet, omdat er juist voor de man ook veel leuke dingen tussen zitten. Maar als het kerstpakket voor mannen toch wordt geschonken aan de vrouw, wordt zij hier ook erg blij van. Maar een romantisch weekend weg voor twee is dan misschien wel het beste idee. Kortom, met de Pluim is jouw kerstpakket altijd raak.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via