Kerstpakket ideeën

Kerstpakket ideeën nodig? Geef ze de Pluim! Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zelf uit vele belevenissen. Succes verzekerd. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Kerstpakket ideeën

Op zoek naar kerstpakket ideeën?

Wil je jouw collega's originele kerstpakketten geven en zoek je goede kerstpakketten ideeën? Geef hen dan de Pluim. Dit beleveniscadeau is een ideaal alternatief voor het traditionele kerstpakket. Hiermee kiezen de ontvangers zelf één van de vele belevenissen, verwencadeaus of goede doelen. Afhankelijk van de prijsklasse kan dit een bungyjump, een wellnessbehandeling of een citytrip zijn. De ontvangers kunnen kiezen uit een veelzijdig aanbod.

Op Pluimen.nl

De beste kerstpakket ideeën

Geef je medewerkers de Pluim en zij komen zelf op de mooiste kerstpakket ideeën. Met de Pluim verras je hen pas écht. En wat is er nu mooier dan het ontvangen van een onvergetelijke ervaring? De Pluim bestaat in verschillende prijsklassen. In elke categorie vinden je collega's een ruim aanbod kerstpakket ideeën. In de giftbox voeg je een persoonlijke boodschap toe, waarmee dit kerstpakket nog persoonlijker wordt. Bekijk hier onze kerstpakket ideeën en vraag vandaag nog een offerte aan.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via