Een leuk en uniek Hollands kerstpakket

Wil je een origineel Hollands kerstpakket cadeau geven? Geef dan een onvergetelijke belevenis aan je collega's: de Pluim.

Hollands kerstpakket

Wat is een Hollands kerstpakket?

Wat zijn voor jouw gevoel echte Hollandse kerstpakketten? Volgens diverse onderzoeken is een belevenis het ideale cadeau. Daarom bieden wij de Pluim aan: een cadeaubon die je werknemers kunnen inwisselen voor onvergetelijke belevenissen. De Pluim zet een nieuwe standaard voor het Hollandse kerstpakketten.

Op Pluimen.nl

Hollands kerstpakket: een ideaal alternatief

Heb je buitenlandse collega's op kantoor? 'Expats' die op een tijdelijk contract in Nederland werken? Een echt Hollands kerstpakket is dan een leuk cadeau. De Pluim staat garant voor een onvergetelijke belevenis in Nederland, met enkele mogelijkheden buiten de landsgrenzen. De speciale ontvangerswebsite mijnpluim.nl maakt je collega's alvast warm voor de mogelijke activiteiten, ervaringen en producten. Deze website is overigens tweetalig: Engels en Nederlands. De Pluim is dan ook een ideaal alternatief voor het Hollands kerstpakket! Bekijk snel de mogelijkheden en bestel vandaag nog je Pluimen. Personaliseer ze met je eigen wenskaart of online videoboodschap.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via