Fair trade kerstpakket

Geef je werknemers met Kerst de Pluim. Zo geef je hen de keuze voor een verrassend fair trade kerstpakket: een verrassings kerstpakket met food- en non-foodartikelen. Iets heel anders kiezen kan natuurlijk ook. Succes verzekerd!

Fair trade kerstpakket

Fair trade kerstpakketten, wel zo eerlijk

Veel bedrijven willen iets maatschappelijks verantwoord geven als kerstpakket. Ga voor de Pluim. Met de Pluim kun je kiezen voor een fair trade kerstpakket of één van de fair trade hangmatten. Wel zo eerlijk. Bij de productie van Fair Trade artikelen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de ecologische en sociale omstandigheden ter plaatse. Bestel nu het fair trade kerstpakket, bestel de Pluim. Zo werk je ook nog mee aan een betere samenleving.

Liever iets heel anders laten kiezen? Dat kan ook. Met deze cadeaubon kiezen jouw werknemers uit honderden belevenissen.

Op Pluimen.nl

Het leukste fair trade kerstpakket komt uit de Pluim

Eerst maak je je mensen blij met een welverdiende Pluim. Vervolgens kiezen zij voor een van de fair trade kerstpakket. En alweer krijg jij thuis een pakketje. Wat een heerlijk gevoel geeft dat, een authentiek kerstpakket. Maar dit fair trade kerstpakket uit de Pluim is net toch zeker specialer dan een standaard kerstpakket. Verras de hele werkvloer met een welverdiende Pluim, dan kunnen zij genieten van het fair trade kerstpakket.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via