Duurzaam kerstpakket

Een duurzaam kerstpakket belandt niet in de prullenbak. Geef de Pluim cadeau en je weet zeker dat de ontvanger je dankbaar is. De Pluim: een cadeaubon vol belevenissen.

Duurzaam kerstpakket

Een verrassend duurzaam kerstpakket

Wil je duurzame kerstpakketten weggeven die in de smaak vallen bij je werknemers? De Pluim is hier uitstekend geschikt voor. De Pluim is een cadeaubon die de ontvanger inwisselt voor een ervaring naar keuze. Maar de ontvanger kan ook kiezen voor het steunen van een goed doel of een fair trade product. Daarnaast is de Pluim duurzaam verpakt: de verpakking is vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier en is volledig recyclebaar.

Op Pluimen.nl

Duurzame kerstpakketten belanden niet in de prullenbak

Waarom de Pluim een goed alternatief voor een duurzaam kerstpakket is? Omdat de Pluim jouw collega's de keuze geeft uit een groot aantal belevenissen. Deze verschillen van surfen tot wellnessbehandelingen en van bungyjumpen tot een high tea. De Pluimen zijn verdeeld over verschillende prijsklassen en omdat er zoveel keuzes zijn, belanden ze nooit in de prullenbak!

De Pluim: een duurzaam kerstpakket

Zet de Pluim in als een duurzaam kerstpakket. Verpak je compliment in een onvergetelijk moment. Bekijk hier de mogelijke cadeaus en bestel je Pluimen online.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via