Complimenten kerstpakket

Geef je mensen met Kerst die welverdiende Pluim. De beste en leukste manier om je waardering uit te spreken. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij van wil genieten met dit kerstpakket vol complimenten. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Complimenten kerstpakket

Waarom een complimenten kerstpakket?

Een complimentje geven als iemand zijn werk goed heeft gedaan, klinkt zo vanzelfsprekend. Toch doen we het maar weinig, het zit niet in onze volksaard. Kerst is hét moment om je waardering uit te spreken. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig. Met een complimenten kerstpakket, de Pluim. Succes verzekerd. Omdat er bij deze cadeaubon voor iedereen wel iets in zit waar hij/zij heel erg blij van wordt. Je waardering tonen was nog nooit zo gemakkelijk.

Op Pluimen.nl

Het leukste complimenten kerstpakket

"Goed gedaan", "Goed bezig", "Fijne samenwerking". Deze complimenten kun je toevoegen aan jouw kerstpakket, via een persoonlijke videoboodschap. Met deze welgemeende complimenten worden jouw kerstpakketten persoonlijk en uniek. Wacht niet langer en geef dit jaar een echt compliment cadeau als kerstpakket, geef de Pluim.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via