Biologisch kerstpakket

De Pluim is minstens zo verrassend als een biologisch kerstpakket: geef donaties aan goede doelen, duurzame producten en onvergetelijke belevenissen cadeau.

Biologisch kerstpakket

Wat zijn biologische kerstpakketten?

Een biologisch kerstpakket is een kerstpakket dat de milieubelasting minimaliseert en zo min mogelijk chemische bestanddelen bevat. Bijvoorbeeld dankzij delicatessen met biologische ingrediënten. Op deze website laten we je kennismaken met een ander soort biologisch kerstpakket: de Pluim. Je geeft namelijk niet een doos met producten, maar een kerstpakket in de vorm van een cadeaubon waarmee de ontvanger zelf zijn favoriete belevenis kiest!

Op Pluimen.nl

Het leukste biologisch kerstpakket

Steeds meer bedrijven spreken hun voorkeur uit voor biologische kerstpakketten. De Pluim is behalve milieuvriendelijk verpakt (vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier, volledig recyclebaar), ook origineel. Met de Pluim toon je pas echt jouw waardering. De Pluim geeft de ontvanger de keuze uit honderden onvergetelijke en milieuvriendelijke belevenissen, zoals kitesurfen. Daarnaast bieden wij je collega's en zakenrelaties verrassende (fair trade) producten en de mogelijkheid om aan het goede doel te schenken. Ook is WishWish ISO 14001-gecertificeerd (een certificaat voor milieubeleid).

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via