Apart kerstpakket

Een écht apart kerstpakket vind je bij Pluimen. Elke ontvanger kiest zelf uit onvergetelijke, bijzondere, speciale belevenissen zijn favoriet.

Apart kerstpakket

Apart kerstpakket maakt indruk

Na een jaar hard werken verdienen je collega's een leuk kerstpakket. Daarom ben je op zoek naar een origineel, apart kerstpakket. Pluimen biedt een bijzonder kerstpakket waarmee je je medewerkers op een originele manier bedankt voor hun inzet, beloont en motiveert voor het nieuwe jaar. Lees hoe het werkt en bestel je Pluimen online.

Op Pluimen.nl

De Pluim als alternatief voor het kerstpakket!

De Pluim is een uniek keuzecadeau. Geef ze als apart kerstpakket weg. Apart in de positieve zin van het woord. Want met de Pluim geef je je collega's de keuze uit honderden inspirerende belevenissen. Van bungyjumpen tot drukpuntmassages en van citytrips tot donaties aan goede doelen. De ontvanger beslist zelf en is dus altijd tevreden met zijn of haar kerstpakket.

Apart kerstpakket bestellen?

Kijk eens bij Pluimen. Bekijk de inwisselmogelijkheden in de verschillende prijsklassen en personaliseer de Pluim met een toegevoegde tekst of videoboodschap.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via