Keuze kerstpakket

Met een keuze kerstpakket zijn je medewerkers altijd tevreden. Met de Pluim geef je je medewerkers de keuze uit een groot aantal belevenissen.

Keuze kerstpakket

Geef een origineel keuze kerstpakket cadeau

Met een keuze kerstpakket kunnen je collega’s zelf voor hun cadeau kiezen. Ze vinden tussen de ruime hoeveelheid unieke belevenissen, verwencadeaus en goede doelen altijd iets leuks dat bij hen past. Door de Pluim cadeau te geven, zijn je medewerkers gegarandeerd blij met hun keuze kerstpakket. Je weet niet wat je beleeft, als je met Kerst de Pluim geeft!

Op Pluimen.nl

De Pluim: een keuze kerstpakket

De Pluim is een keuze kerstpakket: een cadeau waarmee je collega’s uit een ruim aanbod kunnen kiezen voor een belevenis. Of een unieke ervaring. Of een leuke activiteit. Van bungyjumpen tot een citytrip, van schaatsen tot vliegvissen: de ontvanger maakt zelf de keuze!

Jouw keuze kerstpakket écht persoonlijk

Om jouw keuze kerstpakket nog persoonlijker te maken, kun je de verpakking bij grote oplagen geheel aan jouw huisstijl aanpassen. Je kunt vanaf 1 Pluim wel altijd een kaart met persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger. Een compliment verpakt in een mooi moment.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via