Kerstpakket maken: leuk alternatief

Zelf een kerstpakket maken? Personaliseer de Pluim met je kerstgroet, logo en videoboodschap. Deze cadeaubon vol belevenissen valt altijd in de smaak!

Kerstpakket maken

Zelf een kerstpakket maken?

Een kerstpakket maken is leuk, maar als je je medewerkers écht wil verrassen, geef je hen de Pluim. Met deze cadeaubon vol belevenissen bied je je collega's ontspanning als dank voor hun inspanning. De inhoud van de meegeleverde giftbox personaliseer je naar wens en het is ook mogelijk om een videoboodschap te uploaden. De Pluim is een modern cadeau dat altijd in de smaak valt.

Op Pluimen.nl

Video bij je kerstpakket maken

Behalve het toevoegen van een kaart met persoonlijke boodschap, kun je ook een video bij het kerstpakket maken. Iedere voucher heeft een code. Als de ontvanger deze code invult op de site, dan wordt direct het aanbod van verrassende activiteiten en belevenissen zichtbaar. Als je dat wilt, verschijnt bij hen bezoek eerst jouw videoboodschap.

De Pluim is een prima alternatief voor een kerstpakket. Maken de vele activiteiten waar de ontvanger uit kan kiezen jou ook nieuwsgierig? Bekijk alle keuzemogelijkheden en plaats vandaag nog je bestelling.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via