Kerstpakket cadeaubon

Het leukste kerstpakket is een cadeaubon. Omdat de ontvangers zelf kiezen wat ze graag willen hebben. De leukste kerstpakket cadeaubon is de Pluim. Dit kerstpakket heeft het grootste aanbod aan belevenissen en verwencadeaus.

Kerstpakket cadeaubon

Een kerstpakket cadeaubon, veel keuze

Met de kerstpakket cadeaubon, de Pluim, geef je de grootste keuze die je je maar kan voorstellen. Zo kan er gekozen worden voor een relaxt dagje in de sauna of een spannende dag grotbiken. Uiteraard zit de Pluim ook vol leuke hebbedingen en verwencadeaus. Heerlijk voor thuis op de bank, voor een gezellig culinaire avond of om heerlijk mee te relaxen in bad. Kortom, met deze kerstpakket cadeaubon zit je altijd goed.

Op Pluimen.nl

Kerstpakket cadeaubon, wel zo persoonlijk

Een kerstpakket cadeaubon maak je persoonlijk met de Pluim. Je kunt een kaart toevoegen waarop jij vertelt waarom jouw mensen deze welverdiende Pluim van jou krijgen. Of wat dacht je van een persoonlijke videoboodschap? Iedereen vindt het leuk om een persoonlijk compliment te krijgen van de baas. Zo wordt jouw kerstpakket cadeaubon een speciale cadeaubon. De Pluim, wel zo persoonlijk.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Volg Pluimen via