Kerstpakket & vennootschapsbelasting (VPB)

Zijn de regels rondom Vennootschapsbelasting (VPB) en het kerstpakket niet helemaal duidelijk? Pluimen legt uit.

Kerstpakket vennootschapsbelasting

Kerstpakket aftrekbaar van de winst

BV's en NV's moeten over hun winst Vennootschapsbelasting (VPB) betalen. Van deze winst mag je diverse kosten aftrekken. Maar hoe zit het met betrekking tot het kerstpakket? Hiervoor geldt dat de kosten van het inkopen van de kerstpakketten én de loonbelasting en/of eindheffing die je als werkgever daarvoor afdraagt, aftrekbaar zijn van de fiscale winst van het bedrijf. Over deze kosten hoef je dus als bedrijf geen Vennootschapsbelasting (VPB) te betalen.

Het origineelste kerstpakket van Nederland

De Pluim bestaat al sinds 1997 en was daarmee het eerste keuzeconcept op het gebied van cadeaus en kerstpakketten. In elke prijscategorie, ook onder de € 70,-, bieden we een ruim en veelzijdig aanbod. Er is voor ieder wat wils: verrassende belevenissen, verwencadeaus en goede doelen. Daarmee is de Pluim altijd raak! Extraatje: jouw collega's laten je via het online Prikbord eenvoudig weten waar zij hun Pluim voor hebben ingewisseld en kunnen een bedankje voor jou achterlaten. De Pluim bestel je eenvoudig online.

* Disclaimer: aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen, typ- en/of rekenfouten voorbehouden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via