Kerstpakket: fiscaal 2014

Moet je belasting betalen over een kerstpakket? Fiscaal gezien is dit in 2013 het voordeligst bij een prijs onder de € 70,-. Dit geldt alleen als je gebruik maakt van de oude regels.

Kerstpakket fiscaal 2014

Kerstpakket in 2014: Oude regels of werkkostenregeling?

In 2014 mag je kiezen tussen twee soorten regelgeving voor het kerstpakket. De oude fiscale regels staan hieronder beschreven, of lees meer over de werkkostenregeling.

Kerstpakket 2014: fiscaal vriendelijk tot € 70,-

In de oude regels is het kerstpakket, ook in 2014, gedeeltelijk fiscaal vriendelijk. Zolang de waarde van het kerstpakket niet boven de € 70,- uitkomt, hoef je over een kerstpakket geen loonbelasting te betalen. Je kunt dus het kerstpakket netto geven. Op het kerstpakket dien je wel een eindheffing van 20% toe te passen. Met andere woorden: een kerstpakket is 'fiscaal vriendelijk' tot € 70,-.

De Pluim als kerstpakket

In 2014 een fiscaal voordelig kerstpakket weggeven dat gegarandeerd in de smaak valt? Jouw werknemers zelf hun kerstcadeau laten kiezen met de Pluim is dan een leuke optie. Dit keuzecadeau geeft de ontvangers keuze uit interessante, ontspannende of juist avontuurlijke belevenissen. Met dit alternatief voor het kerstpakket raak je gegarandeerd de juiste snaar! En met de Oranje Pluim van € 70,- (alleen in de kerstperiode) is dit ook in 2014 nog eens fiscaal voordelig.

Bekijk de Pluimen en de bijbehorende cadeaus. Bestel vervolgens eenvoudig online.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via