Kerstpakket aftrekbaar?

Pluimen legt graag uit in hoeverre een kerstpakket aftrekbaar van de belasting is. Met de Pluim heb je zeker een geslaagd kerstcadeau.

Kerstpakket aftrekbaar

Is een kerstpakket aftrekbaar van de belasting?

Wil je een kerstpakket bestellen maar vraag je je af of dit kerstpakket aftrekbaar van de loonbelasting is? Dan is het belangrijk om de regels van de Belastingdienst te kennen. Voor het jaar 2014 geldt, net als in voorgaande jaren, dat een kerstpakket aftrekbaar is zolang de aanschafwaarde ervan onder de € 70,- ligt. Bij de werkkostenregeling ligt dat in 2014 anders. Je kerstpakket is dan, zolang je binnen de vrije ruimte blijft, wel aftrekbaar van de loonbelasting.

Bekijk ook de extra informatie over de aftrekbaarheid van de Vennootschapsbelasting (VPB) en omzetbelasting (BTW).

Kerstpakket aftrekbaar van loonbelasting, wel 20% eindheffing

Ook al is een kerstpakket aftrekbaar van de loonbelasting, je dient er (alleen in de oude regelgeving) nog wel een eindheffing van 20% over te betalen. Kies je ervoor om je werknemers de Pluim te geven (een cadeaubon vol belevenissen, in te wisselen voor een unieke belevenis), dan heb je de keuze uit meerdere prijscategorieën onder de grens van € 70,-.

Met de Pluim verpak je een compliment in een mooi moment. Laat de ontvanger kiezen uit honderden onvergetelijke belevenissen. Bekijk alle keuzemogelijkheden en plaats vandaag nog je bestelling.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via