Belastingvrij kerstpakket 2014

In 2014 kan je kerstpakket belastingvrij zijn, als je kiest voor de werkkostenregeling. Zorg er dan wel voor dat je binnen de vrije ruimte blijft. Onder de €70,- betaal je in de oude regeling slechts 20% eindheffing. Met de Pluim heb je altijd genoeg keuze.

Belastingvrij kerstpakket 2014

Belastingvrij kerstpakket in werkkostenregeling

Als alle vergoedingen (waaronder je kerstpakket) binnen de vrije ruimte vallen, hoef je hierover geen loonbelasting af te dragen. De vrije ruimte is 1,4% van het totale fiscale loon van je medewerkers. Valt de waarde van je kerstpakket hierbinnen, dan heb je echt een belastingvrij kerstpakket in 2014.

Belastingvrij kerstpakket in oude regeling tot € 70,-

Relatiegeschenken zijn tot een bepaald bedrag belastingvrij. Kerstpakket weggeven in 2014? Hou er dan rekening mee dat er tot een waarde van € 70,- geen loonbelasting wordt gerekend. Helemaal belastingvrij is het kerstpakket niet: je betaalt 20% eindheffing.

Geef in 2014 je medewerkers de Pluim als kerstpakket

De Pluim is ook in 2014 erg leuk om te geven als een belastingvrij kerstpakket. Dit cadeau geeft de ontvanger de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim aanbod belevenissen. Naar de dierentuin, pretpark, ontspannen in de sauna, fijne spulletjes of heerlijk shoppen, het kan allemaal.

Je kunt je collega's zelfs een persoonlijke boodschap sturen. Deze krijgen ze te zien als ze inloggen op www.mijnpluim.nl om een cadeau te kiezen. Een leuke en verrassende manier om hen te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar.

Bekijk de opties en bestel de Pluim eenvoudig online.

* Disclaimer: aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. Wijzigingen, typ- en/of rekenfouten voorbehouden.

Voor ieders budget: van €15 tot €1000
Een persoonlijk cadeau, wel zo leuk
Ontvanger kiest zelf leukste belevenis
Onbeperkt geldig, het is een cadeau
Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Op Pluimen.nl

Volg Pluimen via